Mireia Bosch
La salut emocional dels nostres fills i filles és també una responsabilitat que adquirim en el moment en què decidim ser pares. Per aconseguir que una persona aprengui certes habilitats i destreses, és necessari que estigui guiat i acompanyat per algú que li pugui facilitar el camí, ensenyar-li noves maneres de gestionar el que li va passant i fer-li costat quan més ho necessiti.

A vegades, el que ens passa és que acabem repetint els patrons de criança i els estils educatius que nosaltres vam rebre, i aquests, en alguns casos són poc respectuosos, poc sensibles i no massa conscients de les necessitats emocionals dels nostres fills.

De la mateixa manera que hem hagut d’aprendre a canviar bolquers o donar el pit/biberons, també pot ser necessari que aprenem a acompanyar les nostres filles i fills en la seva descoberta emocional.
Les nostres filles i fills necessiten pares emocionalment preparats. Necessiten pares que sàpiguen acompanyar-los i facilitar-los l’aprenentatge emocional. Pares que expliquin, comprenguin i ensenyin a gestionar les emocions que les seves filles i fills van vivint. Perquè sí, aquesta també és una tasca nostra. No de l’escola. No del pediatre. No del monitor de casal. No de l’extraescolar de no-sé-què. No, és cosa nostra, i massa sovint, se’ns passa per alt.

Si noteu que a casa es fa difícil acompanyar a la teva filla o el teu fill quan s’enfada, se sent sol, està trist, té gelosia… aquest taller és per vosaltres.

Vols que t’acompanyi a transitar i gestionar les emocions dels teus fills?

Aquest taller és per tu si:
Left arrow
Vols entendre com transiten els infants durant els seus primers 6 anys les emocions que viuen
Left arrow
Vols comprometre’t amb el seu desenvolupament emocional
Left arrow
Vols poder acompanyar de forma pràctica i eficaç emocions com ara la tristesa, la por o la ràbia
Left arrow
Vols sentir-te confiada per poder oferir als teus infants estratègies sanes per transitar les seves emocions
Left arrow
Vols poder connectar amb el que van vivint i així formar part del seu lloc segur on tornar quan ho necessitin
Left arrow
Vols potenciar valors com ara l’escolta activa, el respecte i la confiança en un mateix

COM FUNCIONA EL TALLER ACOMPANYAMENT DE LES EMOCIONS?

Trobada data pendent de concretar
On les trobades són virtuals a través de la plataforma ZOOM
Duració 2 hores (1 hora i mitja de taller més temps de preguntes i dubtes)
Quantes serem seran tallers reduïts de màxim 10 famílies
Inversió 40 euros per família (inclou taller més material)
Vull reservar aquest TALLER

Les eines que aportes són un testimoni real que em confirma que ho has dut a terme amb les teves nenes i que en un moment donat han deixat de ser necessàries. Per tant han funcionat. De tu en el taller, molt propera i amb interès que arribi el missatge. M’agrada que un professional, no avanci si veu que està deixant dubtes enrere. El taller fins i tot me’l torno a recomanar a mi mateixa. Òbviament a la resta. Però també reconec que en petit comité com el vas preparar és ideal.

- Marta

Abans del taller em sentia una mica perduda i amb poques eines per acompanyar algunes de les emocions als meus fills. Ara, amb una carpeta plena de recursos, em sento més segura i amb més capacitat per poder acompanyar les emocions que vagin sorgint. enso que és un taller amb moltes eines i recursos que es poden portar a la pràctica molt fàcilment i tu, Mireia, expliques molt bé tots els continguts. Amb un llenguatge molt clar i entenador, amb un somriure sempre a la cara, amb una mirada molt positiva i optimista davant qualsevol situació, amb molta empatia amb les famílies,… Un plaer tot plegat! 🙂 El recomanaria 100%!

- Clara

Ha estat un taller molt útil amb el que hem sortit amb moltes eines per posar en pràctica. El fet de que la Mireia expliques de forma clara i empàtica cap a les famílies, alhora ha sigut molt resolutiva amb els dubtes i situacions que cada família hem comentat al final del taller.

- Mariona

Fer el taller m’ha fet sentir amb més recursos i també més serenitat. Veure que altres famílies també estan en la mateixa situació m’ha ajudat. El que m’ha semblat més interessant han estat els exemples clars i pràctics que s’han exposat i també el coneixement profund sobre el tema que treballàvem.

- Raquel Vila

Abans de fer el taller tenia molts dubtes de com afrontar les rabietes de la Júlia. Ara crec q tinc diferents eines per probar quina funciona millor amb la Júlia i ajudar-la ens aquests moments tan intensos. Crec q és un curs que hauria de fer tothom q tractés amb nens. Per poder fer que aquests nens creixen sans i forts emocionalment. El que més m’agrada de la Mireia com a professional és la tranquil·litat i la calma que em transmet, l’empatia, la naturalitat, la senzillesa amb la que fas veure les coses. El que més m’ha agradat el taller son els exemples i les eines que ens dones per poder ajudar a gestionar les emocions dels fills.

- Marta Guillén

Si tens qualsevol dubte

Contacte amb mi
cross-circle