Mireia Bosch
Els nostres infants es fan grans i d'aquí uns dies ja començaran I3!

Cada etapa que viuen ells i elles suposa també un repte per nosaltres,  com a pares i mares. Les necessitats es van fent cada vegada més complexes i poc a poc van adquirint més i més autonomia per tal d'afrontar els reptes que es van trobant. Tot i així, com a pares i mares, la nostra funció d'acompanyament, escolta i regulació emocional és encara vital per ells i elles. 

És precisament amb la intenció de poder-vos oferir escolta, mirada i recursos, que he preparat aquest monogràfic. Penso que si com a pares i mares podem viure aquest procés amb calma, confiança i optimisme, els nostres infants també ho podran viure així. 

Parlarem sobre tot allò que pot remoure un canvi important com és aquest en els nostres infants: com facilitar l'adaptació a les noves rutines, quines emocions pot ser que apareguin i com acompanyar-les, de quins recursos disposem els pares i mares, què és important tenir en compte sobretot durant les primeres setmanes...

La trobada tindrà dues parts, per una banda, una part més explicativa en la que revisarem com podem facilitar als nostres fills i filles l'adaptació a aquesta nova etapa, i per altra banda, una part de micro obert on cadascú de vosaltres podrà compartir quins reptes o dubtes li genera aquesta experiència que viuran aviat les vostres criatures.

Anem a gaudir de veure com es fan grans!

Aquest monogràfic és per tu si:
Left arrow
Ets conscient de la importància de poder acopmanyar emocionalment el teu infant en aquest canvi
Left arrow
Vols aprofitar aquest moment per enfortir els recursos personals del teu infant
Left arrow
Vols poder acompanyar de forma pràctica i eficaç les emocions que pot ser que visqui durant les primeres setmanes 
Left arrow
Vols sentir-te confiada i tranquil.la alhora d'acompanyar la teva criatrua en aquest procés 
Left arrow
Vols poder connectar amb el que va vivint i així formar part del seu lloc segur on tornar quan ho necessiti
Left arrow
Vols potenciar valors com ara l’escolta activa, el respecte i la confiança en un mateix

COM FUNCIONA EL MONOGRÀFIC?

Trobada data pendent de concretar
On la trobada serà virtual a través de la plataforma ZOOM
Duració 1h i mitja (explicació + micro obert de preguntes i dubtes)
Quantes serem grup reduït
Inversió 10 euros per família
Vull reservar aquest Monogràfic

Les eines que aportes són un testimoni real que em confirma que ho has dut a terme amb les teves nenes i que en un moment donat han deixat de ser necessàries. Per tant han funcionat. De tu en el taller, molt propera i amb interès que arribi el missatge. M’agrada que un professional, no avanci si veu que està deixant dubtes enrere. El taller fins i tot me’l torno a recomanar a mi mateixa. Òbviament a la resta. Però també reconec que en petit comité com el vas preparar és ideal.

- Marta

Abans del taller em sentia una mica perduda i amb poques eines per acompanyar algunes de les emocions als meus fills. Ara, amb una carpeta plena de recursos, em sento més segura i amb més capacitat per poder acompanyar les emocions que vagin sorgint. enso que és un taller amb moltes eines i recursos que es poden portar a la pràctica molt fàcilment i tu, Mireia, expliques molt bé tots els continguts. Amb un llenguatge molt clar i entenador, amb un somriure sempre a la cara, amb una mirada molt positiva i optimista davant qualsevol situació, amb molta empatia amb les famílies,… Un plaer tot plegat! 🙂 El recomanaria 100%!

- Clara

Ha estat un taller molt útil amb el que hem sortit amb moltes eines per posar en pràctica. El fet de que la Mireia expliques de forma clara i empàtica cap a les famílies, alhora ha sigut molt resolutiva amb els dubtes i situacions que cada família hem comentat al final del taller.

- Mariona

Fer el taller m’ha fet sentir amb més recursos i també més serenitat. Veure que altres famílies també estan en la mateixa situació m’ha ajudat. El que m’ha semblat més interessant han estat els exemples clars i pràctics que s’han exposat i també el coneixement profund sobre el tema que treballàvem.

- Raquel Vila

Abans de fer el taller tenia molts dubtes de com afrontar les rabietes de la Júlia. Ara crec q tinc diferents eines per probar quina funciona millor amb la Júlia i ajudar-la ens aquests moments tan intensos. Crec q és un curs que hauria de fer tothom q tractés amb nens. Per poder fer que aquests nens creixen sans i forts emocionalment. El que més m’agrada de la Mireia com a professional és la tranquil·litat i la calma que em transmet, l’empatia, la naturalitat, la senzillesa amb la que fas veure les coses. El que més m’ha agradat el taller son els exemples i les eines que ens dones per poder ajudar a gestionar les emocions dels fills.

- Marta Guillén

Si tens qualsevol dubte

Contacta amb mi
cross-circle