Mireia Bosch
Si t'estàs plantejant ser mare, estàs embarassada o bé si acabes de tenir el teu nadó ja saps de què et parlo, si?
Vull estar al teu costat i acompanyar-te en els moments més feliços. I també quan estiguis trista, sobrepassada o et sentis insegura.
Amb mi trobaràs un espai segur on compartir tot allò que sents. No cal que ho visquis sola. Construirem un espai d'escolta, confiança i calma. Posarem paraules a tot el que estàs vivint. T'explicaré perquè et passa tot el que et passa i perquè ho sents així. Podràs posar consciència i empoderar-te en la teva manera d'entendre la maternitat i la criança.

Juntes aconseguirem que puguis viure aquesta experiència tan intensa de forma serena, conscient i feliç!

Et puc acompanyar en tots aquests moments:
Left arrow
Dubtes sobre la idea de tenir un nadó
Left arrow
Dificultats durant el procés de concepció
Left arrow
Situacions d’incertesa o pors durant l’embaràs
Left arrow
Gestió de l’ansietat durant el procés
Left arrow
Empoderar per tal de preparar el part (part conscient)
Left arrow
Acompanyar-te durant l’embaràs si hi ha hagut anteriorment part traumàtic o pèrdua perinatal
Left arrow
Integrar un part emocionalment dolorós
Left arrow
Afavorir l’adaptació del nou rol com a pare/mare
Left arrow
Acompanyar en la lactància materna i el postpart
Left arrow
Fomentar un vincle segur amb el nadó
Left arrow
Afrontar les crisis que puguin sorgir amb la parella, família extensa, feina…
Left arrow
Augmentar l’autoestima i seguretat de la mare/pare en el seu nou paper
Left arrow
Acompanyar a pares/mares amb nens prematurs o amb diagnòstics mèdics
Baby sleepingPlush hearts
Les sessions es realitzen de forma individual tot i que en algun moment es pot demanar la participació de la parella. Tenen una durada aproximada de 60 minuts.

Els nadons són benvinguts a les sessions. Al centre disposem d'hamaques, mantes de jocs i demés material pensat pels més petits.
Les sessions també es poden dur a terme de forma online a través del programa ZOOM.
Home office
Candles
Preus:
Primera sessió: 80 euros
Resta de sessions: 68 euros

Comença’t a sentir acompanyada.

Vull reservar la sessió

Fuí mamá hace 17 meses y ante ese cambio necesité ayuda. Viviendo en València encontré a Mireia por las redes. Al principio pensé que podría tratarse de una situación más bien fria por el hecho de tener una pantalla entre las dos. Pero Mireia consigue que te olvides de la pantalla y se hace presente con sus palabras, profesionalidad y cariño. El trabajo con Mireia es para mi sencillamente iluminador.

- Ana

Quan ens vam conèixer amb la Mireia estava molt malament, deprimida. Actualment, sóc capaç de mirar-me des d’una altra perspectiva, de no ser tan dura amb mi mateixa i he après eines per gestionar-me i gestionar. Estic més feliç i sóc capaç de gaudir de la meva filla. De la Mireia destacaria que és molt propera i explica les coses d’una manera senzilla i entenedora.

Us ho recomano perquè a mi m’ha ajudat molt!

- Muntsa

Em sentia perduda i desubicada. Passava per un capítol de la vida que em va costar tantíssim de gestionar. M’has ajudat a prioritzar-me, a preguntar-me, a valorar-me, a respectar-me. Com a aspectes positius de la Mireia, destacaria la calma, la facilitat i l’empatia que transmet i trasllada. El seu saber fer. Les preguntes que em planteja, que em remouen i m’ajuden SEMPRE a veure ‘la llum’! Recomano el treball que fa la Mireia per com ha copsat les meves inquietuds i pors, per com m’ha acompanyat sempre amb tot, per com m’ha escoltat i ajudat durant tot aquest temps!

Gràcies infinites Mireia! 🙂

- Mariona Xirgu

Quan vaig conèixer la Mireia em sentia amb molta tristesa, ansietat i bloqueig d’emocions. Arrel del treball que hem fet, m’he sentit més equilibrada i amb recursos per superar les males estones. M’he sentit molt còmoda treballant amb ella, la forma d’escoltar, les propostes de treball i la manera de naturalitzar les converses. Recomano el treball que fa ja que recopiles eines molt útils pel dia a dia i sobretot perquè ajuda a posar ordre als pensaments i a donar espai a les emocions. Suposo que tots tenim coses a millorar, però per mi has sigut fantàstica.

- Laia

Estava trista, perduda. Em sentia sola i amb moltes pors i incerteses. El fet de poder parlar i anar verbalitzant i posant paraules a les meves pors, incerteses em va ajudar molt i em va permetre poder gaudir de l’embaràs. Em vaig sentir molt ben acompanyada, com si estigués parlant amb algú que coneixes de sempre: l’escolta activa, el respectar aquells silencis que moltes vegades són incòmodes però que s’han de permetre. La Mireia em transmetia molta tranquil·litat i serenitat. Recomano aquest espai ja que a mi em va ajudar en un moment únic i molt especial.

- Núria
cross-circle