Mireia Bosch
La forma com acompanyem els nostres fills i filles en la seva descoberta emocional és important pel seu benestar. Les eines que els hi podem oferir per gestionar les situacions que es van trobant seran claus perquè puguin convertir-se en adults autònoms, confiats i feliços.
Nosaltres soms els seus models de referència a partir del qual construiran la seva relació cap a ells mateixos, els altres i el món en general.

Tots i totes hem sentit en algun moment que ens faltaven eines. Amb moments d’estrès que no sabem cap a on tirar o amb la sensació de que alguna cosa falla però no sabem ben bé què.

Podem fer una sessió, m’expliqueu el que us preocupa i d’aquesta manera podrem posar paraules i llum a aquesta situació. Us puc aportar estratègies per intentar canviar la mirada i desencallar aquesta situació que sentiu que està descontrolada.

Junts aconseguirem que pugueu gaudir de l’experiència de ser pares des d’una mirada més connectada, conscient i feliç.
Holding a snail shell
Playing with a kid
Et puc acompanyar en tots aquests moments:
Left arrow
Gestió de les emocions (por, tristesa, nervis…)
Left arrow
Acompanyament de les rabietes
Left arrow
Arribada d’un germà/na i situacions de gelosia
Left arrow
Dificultats en les relacions socials
Left arrow
Adaptació escolar
Left arrow
Situacions de canvis (canvi d'habitatge, escola, separació dels pares…)
Left arrow
Mort o malaltia d’algun persona propera o animal de companyia
Left arrow
Enfortir l’autoestima i l’autonomia dels nostres fills i filles
Acompanyo a famílies amb infants fins als 6 anys. Aquest és un treball que farem amb vosaltres, els pares. Si en algun moment veig que és important que el vostre fill o filla vagi amb una psicòloga infantil, us oferiré opcions i recursos per tal de trobar la millor professional per la vostra família.
Les sessions es realitzen preferentment amb el pare i la mare o els cuidadors principals de l’infant. Tenen una durada aproximada de 60 minuts.

Les sessions també es poden dur a terme de forma online a través del programa ZOOM.
Kid playing
Cup
Preus:
Primera sessió: 80 euros
Resta de sessions: 68 euros

Si esteu en aquest punt, no dubteu en demanar assessorament!

Vull reservar la sessió

Conèixer la Mireia ha estat descobrir un espai on sentir-me escoltada, sostinguda i respectada. Moments de compartir pors, somriures i dubtes. M’ha ajudat i em segueix ajudant a entendre la importància de cuidar-se a un mateix per poder criar amb amor i consciència a les meves filles. Gràcies, Mireia, per ajudar-me a créixer com a persona i com a mare!

- Anna M

Tenia molta tristesa, tot el dia estava plorant sense haver-me passat res, atacs d’ansietat, no dormia bé. Ha estat genial el canvi! He après a gestionar el problema familiar, a afrontar-m’hi si fa falta o a saber-lo apartar per poder continuar fent la meva vida. Ara mateix ja torno a fer vida normal i sóc molt feliç. Només sabria dir coses bones! M’agradava molt notar que et posaves a la meva pell i senties el que sentia jo. Us ho recomano moltíssim! De fet ja he recomanat a la Mireia diversos cops perquè crec que és una gran professional i es nota que l’apassiona la seva feina.

- Mar B

Molts anys abans ja havia anat a un psicòleg a la meva ciutat (80.000 habitants aprox) per no anar a Barcelona, però no va anar bé la cosa…

Des del primer moment m’hi vaig trobar molt agust amb la Mireia, ha sabut fer que confiés en ella sense necessitat de coneixer-nos físicament ni estar en la mateixa habitació, i rebo les seves aportacions amb el mateix impacte que si les fes en persona.

El fet que la sessió sigui virtual, per mi, no canvia res!

Seguiré amb les nostres sessions on-line!

- Aïda

Ens sentíem una mica perduts i preocupats per el benestar emocional del nostre fill. Ens vam sentir escoltats i acompanyats. Recomanem aquests espais d’assessorament a la criança perquè a vegades una mica d’acompanyament en moments de la nostra vida ens pot ajudar a millorar molt el nostre estat emocional i a saber gestionar les emocions i tot el que ens passa.

I amb una professional com tu és molt millor!

- Anònim

Quan estava en búsqueda de psicòloga i vaig veure la Mireia tenia clar que volia fer-ho amb ella. Portem quasi un any i estic molt contenta d’haver-me “atrevit” a fer aquella primera sessió online. Fer-ho des de casa, tranquila i poder seguir amb la meva vida sense els desplaçaments és perfecte.

- Clara
cross-circle