Mireia Bosch

GRUP ON-LINE D’ACOMPANYAMENT AL POSTPART

Vull que sàpigues que no estàs sola. Moltes mares hem viscut aquesta necessitat de fer tribu que tu sents. Sé que a moments sents molta felicitat però que també hi ha moments de soledat, incomprensió i cansament. Potser et sembla que només et passa a tu perquè el teu entorn no t’acaba d’entendre del tot. Potser no tens dones a prop que acabin de ser mares. Potser et culpes perquè no arribes a tot i sents que no fas res en tot el dia.

Vull que sàpigues que estic al teu costat. Serà un espai de trobada segur, sense judici i càlid on podràs compartir els teus dubtes, pors i inseguretats. Serà un petit oasis d’autocura. Un espai sanador dedicat a tu.
Farem tribu, ens escoltarem, ens recolzarem i ens acompanyarem.

COM FUNCIONEN ELS GRUPS ?

Trobades cada dijous de 10 a 11 del matí
On les trobades són virtuals a través de la plataforma ZOOM
Quantes serem seran grups reduïts de màxim 10 dones
Preu 40€ al mes (4 sessions)
Em vull apuntar al grup de postpart
Les necessitats de les mares puerperals té a veure amb la contenció afectiva, l’acceptació de les nostres emocions i l’escolta que podem rebre per connectar amb el que ens passa.
- Laura Gutman

GRUP ON-LINE D’ACOMPANYAMENT A LA CRIANÇA

Què intens que és això de ser pares!

Cada etapa que va vivint la nostra criatura és un repte també per a nosaltres com a mares. I la veritat és que, sovint, en aquesta aventura, tenim dubtes o ens sentim desorientades.

A moments et planteges si “ho estàs fent bé”. A altres estones o etapes t’envaeix la inseguretat per no saber com atendre, enfocar i gestionar algunes de les reaccions que tenen els teus fills o filles.

És per aquest motiu que m’agradaria convidar-te a formar part del grup d’acompanyament a la criança.

És un grup pensat per famílies amb infants a partir dels 9 mesos aproximadament on parlarem sobre la gestió de les rabietes, com acompanyar les pors, aprendrem a fomentar l’autonomia, la relació amb els germans, el paper de la família extensa, el control dels esfínters, l’adaptació a l’escola, l’alimentació… i tots aquells temes que puguin preocupar-te.
En tots aquests anys d’experiència he pres consciència de la força i rellevància que té en la nostra salut emocional el fet de poder compartir en tribu les situacions i experiències que vivim com a pares i mares.

Notar l’empatia d’altres famílies que estan com nosaltres, sentir la proximitat d’un grup i notar el suport d’altres persones que viuen un moment vital com el nostre és molt enriquidor i potent.
Hands
Mireia Bosch
Dóna’t l’oportunitat de formar part d’aquesta comunitat perquè entre totes puguem seguir creixent d’aquesta experiència tan “bèstia” com és la maternitat i la paternitat.

COM FUNCIONA EL GRUP ON-LINE D’ACOMPANYAMENT A LA CRIANÇA

Trobades cada dilluns d'1/4 de 5 a 1/4 de 6 de la tarda 
On les trobades són virtuals a través de la plataforma ZOOM
Quantes serem seran grups reduïts de màxim 10 dones
Preu 40€ al mes (4 sessions)
Em vull apuntar al grup de criança

Me encantan las sesiones mensuales en las que conjuntamente elegimos algún tema de crianza que nos inquieta y Mireia nos hace una exposición y responde preguntas, son muy interesantes y me ayudan a sentirme bien informada a la hora de afrontar el tema en cuestión. Me considero muy afortunada por ser parte de este círculo y lo recomiendo enormemente a cualquier madre.

Para mí el encuentro de los jueves es un desahogo sostenido y un valioso recurso. Es mi momento para contar cómo me siento y sentirme comprendida, sin juicios. Aprecio escuchar las vivencias de mis compañeras y la mayoría de las veces me siento muy identificada, aprendo algo nuevo o nos echamos unas risas (o llantos). Lo que más me reconforta es el sostén de Mireia durante los encuentros. Su cercanía, conocimiento y profesionalidad son impagables, un lujo tenerla como guía del grupo.

Estar dins el grup de criança per mi és formar part d’una tribu, aquella tribu tant necessària per criar i que sovint no trobem dins de la familia o les amistats de sempre. És un grup de mares amb qui compartir els dubtes, les pors, les penes i també les alegries que comporten la criança però sense sentir-te jutjada ni questionada. Les trobades dels dijous enriqueixen en tots els aspectes. Una sort poder formar-hi part.

Gràcies per tot per ser com sou per compartir aquesta etapa tant intensa i complexa amb vosaltres, m’heu fet sentir una més en tot moment i us he notat molt a prop tot i la distància. Gràcies Mireia per donar-me l’oportunitat de trobar la meva tribu i acompanyar-nos d’una forma tant propera en tot moment.

Per mi és un espai lliure de judicis on per una estona em puc posar al centre. La Mireia ens dona informació i eines per poder viure la maternitat de forma més conscient. Una hora a la setmana per fer una pausa i trobar equilibri.

Vaig ser mare 1 mes abans del confinament i degut a la falta de grups postpart, tenia la necessitat de trobar el meu lloc i fer TRIBU. La Mireia es una amor, es molt propera, i fer les sessions on-line es molt còmode, et permet seguir el dia a dia fàcilment.

Amb el grup de postpart ha estat molt fàcil connectar, des de el respecte i l’empatia, compartim el que ens remou, plorem i també riem. Em sento molt acompanyada en aquest procés tan bestia. Gràcies!

Si tens qualsevol dubte

Contacta amb mi
cross-circle