Mireia Bosch

Benvinguda!

Em dic Mireia Bosch Teixidor i sóc psicòloga sanitària especialitzada en maternitat, paternitat i criança.
Coŀlegiada 18645
Encara que a moments et puguis sentir sola, no ho estàs. T’acompanyo perquè puguis deixar de sentir-te invisible, superada i perduda.
Tens el poder i el dret de gaudir de la teva maternitat.

Et proposo que construïm un espai càlid i segur entre les dues. Un espai on podràs parlar de tot el que et preocupa i et genera malestar. Un espai on t’escoltaré, t’acompanyaré i et proporcionaré el suport emocional i la informació pràctica necessària perquè puguis viure la teva maternitat amb confiança, seguretat i plaer.

Un espai on et sentiràs completament lliure d’expressar sense por al judici ni la crítica.

On podràs treballar i explorar per ser la millor versió de tu en la teva maternitat.

Com la meva trajectòria em porta avui fins a tu

En els més de 14 anys que porto acompanyant persones adultes, m’he adonat de l’impacte que tenen les experiències i l’acompanyament que rebem de les nostres famílies d’origen durant l’etapa dels 0 als 6 anys.
He acompanyat molts processos personals per tal de poder ordenar situacions viscudes de petites, revisar relacions amb les nostres famílies d’origen i guarir petites ferides que ens havien quedat. Des d’aquí, amb aquesta consciència i claredat, podem viure maternitats i paternitats molt més lliures, empoderades i respectuoses amb les nostres necessitats i les dels nostres infants.

Convertir-me en mare va generar en mi una revolució: el desig de ser millor persona per les meves filles i també per mi mateixa.

Vaig entendre la responsabilitat que tenia al convertir-me en mare i vaig utilitzar els dubtes, inseguretats i pors que em generava el nou rol que havia assumit per seguir formant-me, creixent i revisant-me a nivell personal i professional.

La informació és poder i precisament això, informació veraç i contrastada, és el que ofereixo a les persones a les que acompanyo. No hi ha dues famílies iguals, és important que puguis trobar la teva manera de fer família sense pressions externes, respectant el que sents que dóna sentit a la vostra manera de viure aquesta experiència.
Psicòloga Mireia Bosch
Laptop
I des d’aquí, amb la convicció de que el nostre paper com a mares i pares és clau per la salut mental dels nostres fills i filles al llarg de la seva vida, acompanyo a totes aquelles persones que esteu compromeses en oferir criances més connectades, respectuoses i gaudides.

Perquè la ma(pa)eternitat és molt intensa en tots els sentits, però acompanyada enriqueix d’una forma especial!
Juntes posarem paraules a tot això que sents i et desborda.
Juntes buscarem la millor manera perquè puguis gaudir de nou d'aquesta experiència tan transformadora.
Mireia Bosch with a kid

La formació que em permet acompanyar-te des d’aquesta mirada

Vaig estudiar psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Després d'això vaig fer un Postgrau en Trastorns afectius i de l'Ansietat en Adults a la mateixa universitat i a l'acabar un Màster en Intervenció Cognitivo-Conductual a través de l'Institut Superior d'Estudis Psicològics de Barcelona.

Fa més de 14 anys que acompanyo a través de la meva pràctica privada a persones adultes per tal de millorar la seva qualitat de vida i gaudir de millor benestar emocional.

M'emociona profundament veure els canvis que aconseguiu i acompanyar-vos en els vostres processos personals.

Amb l'arribada de la meva primera filla, vaig endinsar-me en el món de la Psicologia Perinatal, especialització que vaig cursar a través de la formació de l'Instituto Europeo de Salud Mental Materna.
Durant tots aquests anys, amb el desig de poder-vos acompanyar millor, he seguit ampliant la meva formació en:

· Acompanyament al dol perinatal

· Intervenció en teràpia sistèmica

· Criança respectuosa a la primera infància

· Acompanyament a la fertilitat

· Concepció i reproducció assistida

· Paternitat i perinatalitat

· Intervenció en teràpia breu estratègica

Gaudeixo molt divulgant temes relacionats amb la psicologia de la maternitat, paternitat i criança, i he dut a terme tallers, formacions i activitats per diferents associacions, projectes i entitats.
Coŀlegiada 18645

4 curiositats que potser encara no saps de mi

Sóc filla de família de flequers, l’olor del bon pa i els croissants acabats de fer em transporta als meus records d’infància.
Vaig viure dos anys a Dinamarca. Els primers mesos no van ser fàcils però va significar per mi una experiència tremendament empoderadora.
Necessito natura a prop. M’ajuda a connectar amb mi mateixa i recuperar el ritme tranquil dels cicles.
Crec fermament en la capacitat de resilència que tenim els humans i en com l’amor juga un paper importantíssim a l’hora de promoure canvis.

Si tens qualsevol dubte

CONTACTA AMB MI

HE TREBALLAT I COL·LABORAT AMB:

I sóc sòcia de:
Collegi Oficial de Psicologia de CatalunyaPerinatal
cross-circle