Mireia Bosch
Sovint em trobo en consulta la dificultat per part de pares i mares de saber com acompanyar els infants en aquestes edats. Encara l’ús del llenguatge és limitat i per aquest motiu a vegades anem una mica perduts a l’hora de saber què els hi passa i com els podem ajudar.

En aquest taller aprendràs com funciona el cervell dels infants en aquest etapa, podràs adonar-te de la importància de mirar el món amb els seus ulls per tal de poder-lo acompanyar millor, adquiriràs eines i estratègies per acompanyar-lo més i millor, i també t’adonaràs de la importància de cuidar-nos nostres com a pares per tal de poder sostenir la descoberta emocional dels nostres infants.

Vols que t’acompanyi per viure aquesta etapa del teu fill amb més calma, serenitat i consciència?

Aquest taller és per tu si:
Left arrow
Vols conèixer com funciona el cervell del teu infant
Left arrow
Vols entendre perquè reacciona de la manera que ho fa
Left arrow
Vols acompanyar-lo en la seva descoberta emocional
Left arrow
Vols sentir-te empoderat i amb recursos per guiar-lo en el seu desenvolupament
Left arrow
Vols conèixer el paper clau que juguem els pares i mares en el seu desenvolupament
Left arrow
Vols oferir-li una criança respectuosa, conscient i connectada amb les necessitats autèntiques de les criatures

COM FUNCIONA EL TALLER ACOMPANYAMENT A INFANTS DE 0 A 3 ANYS?

Trobada data pendent de concretar
On els tallers són virtuals a través de la plataforma ZOOM
Duració 1 hora i mitja (1 hora de taller més temps de preguntes i dubtes)
Quantes serem seran tallers reduïts de màxim 10 famílies
Inversió 30 euros per família (inclou taller més material)
Vull reservar aquest TALLER

Des del taller, crec que m’és més fàcil identificar per quines coses està preparada o no la meva filla i així tinc més informació a l’hora de reaccionar als seus actes. De tu, la teva proximitat i flexibilitat. Sempre ho poses tot fàcil amb la teva manera de ser. Del taller, en destaco els exemples i l’explicació que en fas. El recomano perquè ajuda a veure les limitacions que, per edat, tenen les criatures i així és més senzill entendre les situacions que et trobes al teu dia a dia. Ajuda a lidiar amb possibles conflictes que de tindre la informació adequada, no ho serien.

- Carla

Ens sentim més tranquils en vers el procés del nostre fill i del nostre rol per acompanyar-lo. Les explicacions van ser molt clares i els consells pràctics i respectant la realitat de cada família. Es veia que la Mireia és una persona àmpliament preparada i amb experiència. Assistir al taller, permet regalar-se un temps com a m/pare i a més ajuda a seguir creixent ;). A més, compartir-ho amb altres famílies és una experiència enriquidora.

- Alba.

La Mireia transmet calma i seguretat, les explicacions són clares i, en les intervencions i preguntes responia amb positivisme i animant a les mares i pares amb el que anem fent. Ho estem fent bé si ho fem conscientment i actuant des del respecte cap als fills, poc a poc anirem creixent i aprenent i millorant en aquesta tasca apassionant de la ma(pa)ternitat! Us el recomano!!!

- Mare en creixement

M’agrada molt la manera en com comuniques, els exemples senzills i del dia a dia, es nota que tot el que expliques ho has viscut. Es nota que has llegit, estudiat, parlat amb famílies, toques el tema des de la profunditat sense una mirada que jutja. Ha hagut diferents moments en que dubto a l’hora d’afrontar una rabieta… sobretot quan es dia es fa etern. Però partir des de la consciència i “tranquil·litat” de saber que allò que “incomoda” forma part d’un desenvolupament adequat, ajuda a transitar els moments més difícils de la maternitat. M’ha agradat molt el taller. He pogut participar en altres tallers de temes diversos i solc sortir un pel decebuda. Aquí no m’ha passat. Moltes gràcies per compartir la teva experiència, des del teu estil proper.

- Barcelona

M’agrada anar refrescant els continguts del taller per anar millorant i tenir sempre present que els nostres infants estan creixent i descobrint el món, i moltes vegades ells senten més malestar que nosaltres. Ens ha agradat molt poder fer preguntes concretes sobre els nostres fills en el torn de paraula, i també aprendre de les altres situacions que han plantejat les altres famílies. La Mireia s’ha mostrat molt propera, amb explicacions i exemples clars, i sense presses per acabar el torn de preguntes, un detall per part seva. Si, estem molt contents de tota la informació rebuda, i d’haver compartit estona amb altres famílies.

- Dani & Aïda

Anònimo: Antes de participar del taller, estava con mucha prisa de pasar cada etapa, después con más ganas de disfrutarlas a pesar de lo dura que sea. Lo más recomendable para mi es la buena información y los ejemplos de tu propia experiencia en la maternidad con tus hijas. Lo recomiendo porque a mi me ha servido como una guía para saber cómo acompañar a nuestros hijos en cada etapa según cómo funciona su cerebro.

- Anònimo

Si tens qualsevol dubte

Contacte amb mi
cross-circle