Mireia Bosch
Posarem sobre la taula tots aquells temes dels quals ningú t’ha parlat mai sobre l’aventura de la ma(pa)ternitat. Parlarem de com integrar el nou jo, com ens ajuda la biologia en aquest viatge, les emocions en el puerperi, l’evolució com a parella, els canvis en la sexualitat, el paper de la parella en el maternatge i altres temes molt comuns en aquesta etapa.
També compartiré amb tu què és important que tinguis en compte en aquesta etapa i quines estratègies pots utilitzar per tal de viure un postpart més serè, calmat i gaudit.

Vols que t’acompanyi durant el teu postpart?

Baby foot
Aquest taller és per tu si:
Left arrow
Vols saber de què parlem quan parlem de postpart
Left arrow
Vols tenir informació per saber com gestionar els reptes un cop arribes a casa amb el teu nadó
Left arrow
Vols sentir-te segura en el teu paper com a mare/pare
Left arrow
Vols saber què esperarà el teu nadó de tu
Left arrow
Vols saber quin serà el paper del pare en aquesta etapa
Left arrow
Vols saber com acompanyar millor a la teva parella durant el postpart
Left arrow
Vols viure un postpart tranquil, conscient i informat

COM FUNCIONA EL TALLER POSTPART?

Trobades  data pendent de concretar
On les trobades són virtuals a través de la plataforma ZOOM
Duració 2 hores (1 hora i mitja de taller més temps de preguntes i dubtes)
Quantes serem seran tallers reduïts de màxim 10 parelles/persones
Preu 40 euros per persona/parella (inclou taller més material i gravació)
Vull reservar aquest TALLER

El que més m’ha agradat de la Mireia com a professional és la seva empatia, que et fa sentir còmode i et dona peu a compartir els teus sentiments sense ser jutjats, la manera fàcil i entenedora d’expressar-se i sobretot la dolçor que la caracteritza. El recomanaria, sense dubte. Dona calma i serenor per afrontar aquesta nova etapa de la vida.

- Alba M

Després de fer el taller em sento més tranquil·la, em calmen, em centren i em posen a lloc les pautes i estratègies que ens ha donat la Mireia. He trobat importantíssim que fos un taller per a parelles. La comprensió mútua és clau i el taller t’ajuda a veure el punt de vista de l’altra. El que més m’ha agradat del taller és saber com funciona la part biològica de l’ésser humà, perquè ajuda a entendre les nostres reaccions emocionals i de comportament, i les de la criatura. He trobat extraordinàries totes les estratègies i consells que ens ha donat la Mireia per intentar entendre’ns i entendre les persones del nostre voltant en cada moment d’aquesta etapa. També poder compartir en un espai íntim i respectuós els nostres neguits.

- Alba

El taller m’ha ajudat a obrir-me de ment i entendre que moltes de les reaccions que puguem tenir tant el nadó, com els pares i les mares són més normals del que a priori semblarien o que fins a dia d’avui el model de societat ens ha fet pensar que no eren normals. El taller t’ajuda a entendre una mica més quines seran les necessitats i els sentiments tant del nadó com de la mare després del part. Recomanaria el taller especialment als pares. Penso que en molts casos els pares no ens informem tant com les mares, i aquest taller que dura només unes hores és molt útil per entendre moltes coses de l’etapa que ens espera properament.

- Father-to-be

El que més m’ha agradat han estat les explicacions de la Mireia i els exemples a nivell personal perquè en el fons és el que més arriba, ja que són les pròpies experiències. A nivell professional, l’acompanyament en tot moment, la sensació de tenir-te a prop durant tot el taller (tot i les pantalles que ens separen). Recomano el taller perquè crec que és útil i pràctic. Penso que és molt important fer-lo amb la parella perquè és necessari que els dos coneguin com pot ser un postpart i com gestionar-lo junts.

- Llum

Si tens qualsevol dubte

Contacta amb mi
cross-circle