Qui sóc?

Em dic Mireia Bosch i sóc psicòloga sanitària especialitzada en maternitat i criança. Acompanyo a dones i famílies en la seva experiència com a mares i pares amb l’objectiu de cuidar la seva salut emocional i la dels seus fills i filles.

Durant la meva trajectòria formativa i professional he anat cada vegada especialitzant-me més per tal de poder oferir el millor acompanyament terapèutic. Això fa que constantment estigui avançant i desenvolupant-me en noves formes de treballar.

Arrel de ser mare, vaig començar a interessar-me en la psicologia perinatal i és en aquest camp on he dedicat els últims anys de formació.

El meu objectiu és poder oferir un espai on et sentis segura i en confiança per expressar i connectar amb totes aquelles emocions o vivències que et compliquen la vida. Sense restriccions ni judicis. El respecte cap a la teva persona és per mi prioritari, només quan ens sentim respectats podem gaudir de la llibertat per mostrar-nos tal i com soms. Et puc acompanyar en el teu procés de millora, guiant-te quan sigui el moment. Sense pressions, ni presses. Sentir que algú ens entén, que no estem sols, poder prendre consciència del que anem vivint i de com ho vivim és importantíssim per tal de poder enriquir-nos d’aquest procés. 

Una mica sobre la meva formació reglada i experiència professional…

Sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, post-graduada en Trastorns Afectius i de l’Ansietat en Adults també per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Intervenció Cognitivo-Conductual per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics de Barcelona. Durant el 2016, amb l’arribada de la meva segona filla em vaig interessar més i més per la psicologia perinatal, especialitat que he cursat a través de l’Instituto Europeo de Salud Mental Perinatal. També he fet formacions en acompanyament emocionals dels infants, suport en dol perinatal, intervenció grupal… entre d’altres.

Pel que fa a l’experiència laboral destaco el meu pas per l’Hospital Germans Trias i Pujol de Barcelona, la Clínica Bofill de Girona  i el Centre de Salut Mental d’Adults de Girona (Institut Català de la Salut). També he estat treballant a través del Consorci de Benestar Social del Pla de l’Estany i Càritas, entitat amb la qual encara col.laboro.

Durant aquests anys també he dut a terme varies formacions, tallers i activitats relacionades amb la divulgació d’aspectes relacionats amb la psicologia per diferents grups i entitats.