Grups d’acompanyament al postpart

Grup on-line d’acompanyament a la maternitat

Vull que sàpigues que no estàs sola. Moltes mares hem viscut aquesta necessitat de fer tribu que tu sents. Sé que a moments sents molta felicitat però que també hi ha moments de soledat, incomprensió i cansament. Potser et sembla que només et passa a tu perquè el teu entorn no t’acaba d’entendre del tot. Potser no tens dones a prop que acabin de ser mares. Potser et culpes perquè no arribes a tot i sents que no fas res en tot el dia.

Vull que sàpigues que estic al teu costat. Farem tribu, ens escoltarem, ens recolzarem i ens acompanyarem. Serà un espai de trobada segur, sense judici i càlid on podràs compartir els teus dubtes, pors i inseguretats. Serà un grup petit de màxim 10 dones. Ens trobarem de forma on-line cada setmana durant una hora i mitja. Serà un dels teus moments d’autocura. Un espai sanador dedicat a tu. Un espai on podràs sentir l’empatia, l’amor i la complicitat d’altres mares.

I com funcionen els grups?

  • Trobades: cada dilluns a les 10 del matí
  • On: les trobades són virtuals a través de la plataforma ZOOM
  • Quantes serem: seran grups reduïts de màxim 10 dones
  • Inversió: 12€ per sessió o bé programa de 4 sessions a 40€
  • Com inscriure’t: Segueix el link que tens més avall.

T’ha quedat algun dubte?

Em pots enviar un mail a mireia@mireiabosch.com

Com diu Laura Gutman

“Les necessitats de les mares puerperals té a veure amb la contenció afectiva, l’acceptació de les nostres emocions i l’escolta que podem rebre per connectar amb el que ens passa.”