Grups d’acompanyament

Grup on-line d’acompanyament al postpart

Vull que sàpigues que no estàs sola. Moltes mares hem viscut aquesta necessitat de fer tribu que tu sents. Sé que a moments sents molta felicitat però que també hi ha moments de soledat, incomprensió i cansament. Potser et sembla que només et passa a tu perquè el teu entorn no t’acaba d’entendre del tot. Potser no tens dones a prop que acabin de ser mares. Potser et culpes perquè no arribes a tot i sents que no fas res en tot el dia.

Vull que sàpigues que estic al teu costat. Farem tribu, ens escoltarem, ens recolzarem i ens acompanyarem. Serà un espai de trobada segur, sense judici i càlid on podràs compartir els teus dubtes, pors i inseguretats. Serà un grup petit de màxim 10 dones. Ens trobarem de forma on-line cada setmana durant una hora. Serà un dels teus moments d’autocura. Un espai sanador dedicat a tu. Un espai on podràs sentir l’empatia, l’amor i la complicitat d’altres mares.

Com funcionen els grups?

  • Trobades: cada dimecres de 1/4 de 4 a 3/4 de 5 de la tarda 
  • On: les trobades són virtuals a través de la plataforma ZOOM
  • Quantes serem: seran grups reduïts de màxim 10 dones
  • Inversió: 12€ per sessió o bé programa de 4 sessions a 40€
  • Com inscriure’t: Envia’m un correu electrònic a mireia@mireiabosch.com

Com diu Laura Gutman

“Les necessitats de les mares puerperals té a veure amb la contenció afectiva, l’acceptació de les nostres emocions i l’escolta que podem rebre per connectar amb el que ens passa.”

GRUP ON-LINE D’ACOMPANYAMENT A LA CRIANÇA

Què intens és això de ser pares! 

Cada etapa que va vivint la nostra criatura és un repte també per a nosaltres com a cuidadors. I la veritat és que, sovint, en aquesta aventura, tenim dubtes o ens sentim desorientats. 

A moments et planteges que sí, que “ho estàs fent bé”. A altres estones o etapes t’invaeix la inseguretat per no saber com atendre, enfocar i gestionar algunes de les reaccions que tenen els teus fills o filles.

És per aquest motiu que m’agradaria convidar-te a formar part del grup d’acompanyament a la criança. 

És un grup pensat per famílies amb infants a partir dels 9 mesos aproximadament on parlarem sobre la gestió de les rabietes, com acompanyar les pors, aprendrem a fomentar l’autonomia, la relació amb els germans, el paper de la família extensa, el control dels esfínters, l’adaptació a l’escola, l’alimentació… i tots aquells temes que puguin preocupar-te. 

En tots aquests anys d’experiència he pres consciència de la força i rellevància que té en la nostra salut emocional el fet de poder compartir les situacions i experiències que vivim com a pares i mares. 

Notar l’empatia d’altres famílies que estan com nosaltres, sentir la proximitat d’un grup i notar el suport d’altres persones que viuen un moment vital com el nostre és molt enriquidor i potent. 

Per aquest motiu, m’agradaria que et permetis l’oportunitat de formar part d’aquesta comunitat perquè entre tots puguem seguir creixent d’aquesta experiència tan “bèstia” com és la maternitat i la paternitat.   

COM FUNCIONEN ELS GRUPS DE CRIANÇA?

  • Trobades: cada dijous de 6 a 7 de la tarda
  • On: les trobades són virtuals a través de la plataforma ZOOM
  • Quantes serem: seran grups reduïts de màxim 10 persones
  • Inversió: 12€ per sessió o bé programa de 4 sessions a 40€
  • Com inscriure’t: Envia’m un correu electrònic a mireia@mireiabosch.com

T’ha quedat algun dubte?

Em pots enviar un e-mail a mireia@mireiabosch.com