Entendre’m i acceptar-me

Quan te n’adones que la por, l’angoixa, el bloqueig, el sentiment de culpa i d’indefensió t’assetgen constantment i et perjudica en el teu dia a dia; la preocupació arriba a ser molt gran. Poder descobrir els motius que et porten a aquests desequilibris i que et proporcionin eines per superar-los ha estat per mi una gran alliberació i m’ha donat una pau i tranquil·litat molt grans.

Amb això he aconseguit deixar de castigar-me, entendre’m i acceptar-me, per respectar-me tal com sóc i que serà el primer pas per assolir els èxits del dia a dia. És un treball lent i a vegades feixuc però val la pena. Som únics i irrepetibles, amb qualitats i defectes. Tots ens mereixem una oportunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *