Canvi

Sóc més de petits moments que de grans distàncies, per tant vaig arribar a la Mireia per un petit moment complicat…per mi era molt important la vessant humana en el primer contacte i no em va ser difícil veure com la Mireia és una persona propera i que t’entrega una comoditat des del primer minut…superada ja aquesta part vital per mi, vam començar a treballar…ja fa una miqueta de temps d’això i encara avui en dia utilitzo algunes tècniques que em va entregar en els meus petits moments complicats… El seu acompanyament va ser suau però contundent, suposo que s’entén el que vul dir, d’una manera suau va provocar un canvi contundent o positiu en el meu caminar…sumant a les paraules la seva facilitat de dibuixar en un paper ( imaginari clar) el meu moment , cosa per mi essencial per seguir aprenent del que la vida t’entrega, sigui bó o dolent…
No puc fer res més que agraïr-li la seva professionalitat sempre acompanyada per un somriure i un gest de complicitat…no l’he necessitat més fins ara, cosa que segur que és bona senyal de la feina ben feta, però no tinc cap dubte que si un dia he de recòrrer a ella ho faré segur de que la feina serà efectiva….sempre he pensat que tan sols els forts mostren les seves debilitats, i quant algú t’ajuda a ser més fort, com és en aquest cas, les debilitats passen a ser part del camí de la teva fortalesa…
Gràcies per tot Mireia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *