Angoixa

Estic molt bé, molt contenta i amb una nova etapa plena d’emoció, il·lusió i felicitat. Evidentment que sempre hi ha dies de tota mena però el treball realitzat conjuntament m’ha estat de gran ajuda per poder afrontar els reptes amb positivisme i per saber dir que no i saber-me escoltar. Gràcies a les diferents pràctiques ara reconeixo molts dels sentiments i emocions que abans desconeixia i em creaven certa por i angoixa. Ara sóc conscient que existeixen, els detecto i me’ls ser autocontrolar o directament acceptar-los i saber que són passatgers. M’ha servit molt conèixer les diferents tècniques en el meu cas de relaxació i detecció de pensaments. Ara ser que quan passo moments d’estres al cap d’una setmana m’entraven les pors i a vegades el pànic, ara sé quan és el moment d’afluixar per evitar els futurs sentiments i em dic fins aquí. Si no es pot més, no es pot. Abans era fins al final encara que no pugues.

Estic molt contenta amb el treball realitzat i com m’ha ajudat en el meu dia a dia amb tots els aspectes. Abans tenia por que em vingués un atac d’angoixa en qualsevol moment. Ara fa molt de temps que no en tinc cap perquè em sé escoltar dia rere dia cosa que abans no feia i em preocupa més dels altres que de mi mateixa. Com tu dius el cos es savi i prèviament ja t’alerta de possibles conseqüències. El fet de canviar els pensaments que comencen per “hauria” també m’ha ajudat molt, com també saber-me planificar per no caure tot a l’últim moment. Estic súper contenta i eternament agraïda.

Mil gràcies Mireia! Una abraçada amb molt d’amor i sentiment per una persona que m’ha ajudat a veure la vida de color!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *